Vind Benelux Tyres op Instagram

Velgen

Het oog wil ook wat… Benelux Tyres® heeft continu goed ogende goedkope lichtmetalen velgen.

Het betreft originele gebruikte velgen van automerken. Elke set velgen doorloopt bij BeneluxTyres® de kwaliteitscontrole. 

Wij kijken naar de volgende zaken:
•    Controle op de juiste velg met de juiste band voor uw auto 
•    Of ze recht zijn en trillingvrij lopen. Indien noodzakelijk wordt dit gecorrigeerd m.b.v. de velgen richtmachine waarover wij beschikken.
•    De juiste centreer/vulringen en wielmoeren worden gebruikt. Wij beschikken over een groot assortiment op voorraad.
•    De lichtmetalen velgen worden milieu vriendelijk gewassen m.b.v. van een ultrasoon wielen was machine
•    De banden worden gemonteerd op de velgen, gebalanceerd en voorzien van stikstof indien gewenst.

Bezoek onze webshop en ervaar wat voor verrassend mooie gebruikte velgen wij voor uw auto beschikbaar hebben, tegen een vriendelijke prijs en met optimale service. 

Slot bout - slot moer - anti diefstal bout - anti diefstal moer - veiligheids dop - veiligheids moer - veiligheids bout - wiel slot.

Het maakt niet uit hoe ze heten maar wij krijgen ze los!

Hoe vervelend is het dat 1 of meerdere slot bouten niet meer werkt en daardoor 1 of meerdere wielen niet meer los te krijgen zijn!
Het kan ook gebeuren dat u de sleutel niet meer heeft. In veel gevallen is het dan helaas niet meer mogelijk om aan een nieuwe sleutel te kunnen komen voor de slot bout(en).

Het komt ook het met regelmaat voor dat de slot bout(en) door het niet vakkundig los en vast draaien beschadigen, met als gevolg dat de slot bout of zelfs meerdere slotbouten niet meer los te krijgen zijn.

Wanneer dit het geval is kunt bij u Benelux Tyres terecht om deze slot bout(en) eraf te laten halen. Met ons speciaal gereedschap en ervaring kunnen wij de slotbout(en) verwijderen, zonder uw velg(en) te beschadigen en tegen een realistische investering vanaf € 25,- per slot bout.

Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op tel 06 12 41 02 47, we staan u graag te woord met raad en daad.