Vind Benelux Tyres op Instagram

Over Benelux Tyres®

Benelux Tyres® is ruim 12 jaar actief in de autobanden en lichtmetalen velgen business. De voorliefde voor alles wat rolt komt voort uit de autocross wereld, waarin de eigenaar in zijn jeugd actief in is geweest met een Ford Sierra. Daar heeft hij geleerd en ingezien welke zorg en aandacht autobanden en lichtmetalen velgen (wielen) nodig heeft. Hij is er letterlijk en figuurlijk ingerold en merkte dat er steeds meer klanten met autoband en velg problemen bij hem kwamen. Het oplossen van de wensen van de klanten m.b.t. autobanden en lichtmetalen velgen door persoonlijke aandacht, is waar Benelux Tyres® voor staat en gaat.

Het motto voor Benelux Tyres® is dan ook: Welkom zonder afspraak, persoonlijke aandacht, snel, flexibel, scherpe prijs en servicegericht. 

Benelux Tyres® beschikt over hoogwaardige en moderne apparatuur voor alle zaken die met autobanden en lichtmetalen velgen te maken heeft. Deze apparatuur zetten we graag in voor uw autobanden en lichtmetalen velgen, opdat de veiligheid en het rijcomfort voor u wordt geborgd.

Een leven lang leren en het kan altijd beter. In dat kader zijn uw eventuele ideeën en opmerkingen van harte welkom en zien wij graag naar uit ([email protected]).

Benelux Tyres® Management